Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

Zhangjiagang Huipu Machinery Manufacturing Co., Ltd

Zhangjiagang Huipu Machinery Manufacturing Co., Ltd

1 2 3 4
Zhangjiagang Huipu Machinery Manufacturing Co., Ltd Zhangjiagang Huipu Machinery Manufacturing Co., Ltd Zhangjiagang Huipu Machinery Manufacturing Co., Ltd Zhangjiagang Huipu Machinery Manufacturing Co., Ltd
cnc πένσα σωλήνων αυτόματη πένσα σωλήνων τέλος σωλήνων που διαμορφώνει τη μηχανή κόπτης σωλήνων

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Μηχανήματα HUIPU
Αριθμός Υπαλλήλων : 10~50
Ετήσιες πωλήσεις : 100,000-500,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2002
Εξαγωγή pc : 40% - 50%

►Zhangjiagang τα μηχανήματα Huipu που κατασκευάζουν τη Co., ΕΠΕ που καθιερώνεται το 2002, είναι ένας από τους επαγγελματικούς κατασκευαστές στις κάμπτοντας μηχανές σωλήνων στην επαρχία Jiangsu, Κίνα. Η επιχείρησή μας καταλαμβάνει μια συνολική έκταση των sqms του 2000, και έχει μια ομάδα τεχνικών.

 

►We ειδικεύεται στην έρευνα, την ανάπτυξη και την κατασκευή NC, CNC κάμπτοντας μηχανές σωλήνων, τέμνουσες μηχανές σωλήνων μετάλλων, τέλος σωλήνων που διαμορφώνει τις μηχανές και άλλα είδη machineries και εξοπλισμών επεξεργασίας σωλήνων.

 

►Our η επιχείρηση καλύπτει τις απαιτήσεις των furnitures, τους αθλητικούς εξοπλισμούς, τα μέρη αυτοκινήτου και άλλες βιομηχανίες που προσφέρουν τις μηχανές και που επεξεργάζονται τα προϊόντα σωλήνων επίσης. Σχεδιάζουμε επίσης και κατασκευάζουμε τις μηχανές της ειδικής προδιαγραφής σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών, καθώς επίσης και τα διάφορα είδη μεταβλητών machineries και εξοπλισμών.

 

►Our η επιχείρηση παρέχει ειλικρινά τις καλύτερες υπηρεσίες για τους νέους και αρχικούς πελάτες δυνάμει των προηγμένων τεχνολογιών, του άριστου ποιοτικού ελέγχου και των ανταγωνιστικών τιμών.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhangjiagang Huipu Machinery Manufacturing Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Ma Luyuan

Τηλ.:: 86-512-58525160

Φαξ: 86-512-58525760

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)