Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

Zhangjiagang Huipu Machinery Manufacturing Co., Ltd Ποιοτικός έλεγχος

QC Προφίλ

Μέτρα ποιοτικού ελέγχου στη διαδικασία παραγωγής των μηχανημάτων και του εξοπλισμού
    Στο στάδιο η διαχείριση μηχανημάτων και η επεξεργασία εξοπλισμού και, που ενισχύουν τον έλεγχο της ποιότητας είναι μεγάλης σημασίας στην εξασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων μηχανημάτων και εξοπλισμού. Η παραγωγή και η επεξεργασία των μηχανημάτων και του εξοπλισμού αποτελούνται κυρίως από τις διάφορες διαδικασίες παραγωγής. Λόγω των διαφορών στη διαδικασία παραγωγής και το περιβάλλον παραγωγής, οι διαφορετικές απαιτήσεις τοποθετούνται στον ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων. Για το λόγο αυτό, θα ενισχύσουμε τον ποιοτικό έλεγχο στη διαδικασία παραγωγής του μηχανικού εξοπλισμού. Κατά μία έννοια, είναι ο ποιοτικός έλεγχος του συστήματος παραγωγής.
    1.Process βελτιστοποίηση
    Η ροή διαδικασίας καταλαμβάνει αναμφισβήτητα μια σημαντική θέση στην παραγωγή και την επεξεργασία των μηχανικών μερών. Μιά φορά η ροή διαδικασίας στερείται το ικανοποιητικό scientificity και η ορθολογιστική ικανότητα στη διαδικασία σχεδίου, λόγω της επιρροής των ανθρώπινων παραγόντων, αυτό πρόκειται πολύ πιθανό να μειώσει τα τμήματα επεξεργασίας. Η ποιότητα θα αυξήσει ακόμη και το ποσοστό αποβλήτων. Μέσω της περαιτέρω επιστημονικής βελτιστοποίησης της ροής διαδικασίας, παρέχουμε μια θεμελιώδη εγγύηση για την ποιότητα επεξεργασίας των μερών και των συστατικών. Μεταξύ τους, εξετάζουμε κυρίως τις ακόλουθες δύο πτυχές στο στάδιο της βελτιστοποίησης διαδικασίας. Αφ' ενός, επεξεργαζόμαστε τα μέρη. Η ποιότητα επεξεργασίας εξετάζεται πλήρως. Αφ' ετέρου, η αποδοτικότητα επεξεργασίας των συστατικών λαμβάνει υπόψη, και το χρόνο επεξεργασίας κονταίνουν.
    Επιπλέον, πριν από την ανάπτυξη των μερών που επεξεργάζονται, θα κάνουμε τις πλήρεις προετοιμασίες για να τοποθετήσουμε ακριβώς τα επεξεργασμένα μέρη, να αποτρέψουμε το περιστατικό των λαθών αναφοράς λόγω της επαναλαμβανόμενης στερέωσης, και να παρέχουμε τις σημαντικές εγγυήσεις για την ποιότητα της επεξεργασίας μερών. Εξασφαλίστε ότι τα μέρη μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία στο ένα πηγαίνουν και καλύπτουν τις απαιτήσεις της ποιότητας των προϊόντων.
    ποιοτικός έλεγχος διαδικασίας 2.Strengthen
    Στο στάδιο της κατασκευής των μηχανημάτων και του εξοπλισμού, μπορεί να περιλάβει τις ακόλουθες διαδικασίες παραγωγής, όπως: κατ' αρχάς, αγορά των πρώτων υλών δεύτερον, ένωση τρίτον, επεξεργασία διαδικασίας τέταρτο, συνέλευση πέμπτος, δοκιμή και επιθεώρηση.
    Με την ενίσχυση του ελέγχου της ποιότητας επεξεργασίας των διάφορων διαδικασιών στη διαδικασία παραγωγής μηχανημάτων, είναι ευεργετικό να παρασχεθεί μια σημαντική εγγύηση για την ποιότητα παραγωγής των ολόκληρων συστατικών. Για τα βασικά ποιοτικά χαρακτηριστικά, οι βασικές διαδικασίες και οι βασικές διαδικασίες είναι οργάνωση για να πραγματοποιήσουν τη βασικούς ποιοτικούς διαχείριση και τον έλεγχο, ο οποίος παρέχει τελικά μια σημαντική εγγύηση για την ποιότητα τελειωμένος - προϊόντα.
    Το σχετικό προσωπικό της επιχείρησής μας διευθύνει μια περιεκτική επιθεώρηση της ποιότητας επεξεργασίας, η οποία περιλαμβάνει κυρίως τα ποιοτικά χαρακτηριστικά ελέγχου, μέτρησης και δοκιμής για να εξασφαλίσει ότι η ποιότητα των προϊόντων κάθε εργασίας μπορεί να καλύψει τις τεχνικές απαιτήσεις. Μόλις υπάρξουν οποιαδήποτε ποιοτικά προβλήματα, η γενικές ανάλυση και η αξιολόγηση των ποιοτικών πληροφοριών θα πραγματοποιηθούν. Κατόπιν ανακαλύψτε τους παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στην ποιότητα της επεξεργασίας, λαμβάνουν τα αποτελεσματικά μέτρα και τα αντίμετρα αναλόγως, και καταγράψτε την ποιότητα κάθε διαδικασίας παραγωγής. Μετά από να περάσει την επιθεώρηση και να εξετάσει, ο εξοπλισμός της επιχείρησής μας μπορεί μόνο να εισαγάγει την επόμενη διαδικασία παραγωγής αφότου είναι κατάλληλη, αποφεύγοντας αποτελεσματικά την αναρμόδια ποιότητα των προϊόντων από την είσοδο της επόμενης διαδικασίας παραγωγής, και την παροχή μιας σημαντικής εγγύησης για την ποιότητα επεξεργασίας του προϊόντος.
    3.Strengthen ο ποιοτικός έλεγχος των υλικών
    Στην επεξεργασία των μηχανημάτων και του εξοπλισμού, περιλαμβάνει κυρίως τις πρώτες ύλες, τα ημιτελή προϊόντα και τα υλικά συνελεύσεων. Αφ' ενός, ενισχύουμε την επιθεώρηση των πρώτων υλών, και αφ' ετέρου, ενισχύουμε την επιθεώρηση της διαδικασίας επεξεργασίας. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να ενισχυθεί η επιθεώρηση και η δοκιμή των ημιτελών προϊόντων και των μερών συνελεύσεων, ώστε να παρασχεθεί μια σημαντική εγγύηση για την απόδοση και την ποιότητα ολόκληρης της μηχανής. Επομένως, θα ελέγξουμε τη διαδικασία συνελεύσεων των ημιτελών προϊόντων σε πραγματικό - χρόνος, ιδίως, όργανο ελέγχου εάν οι μηχανικές κατάλληλες εκκαθαρίσεις και οι εγκαταστάσεις συμφωνούν με τις προδιαγραφές και ενισχύουν τον ποιοτικό έλεγχο του μηχανικού εξοπλισμού.
    Επιπλέον, η δοκιμή θα ρυθμιστεί ανάλογα με την περίπτωση, και η απόδοση ολόκληρης της μηχανής θα εξεταστεί, και τα γραπτά αρχεία θα γίνουν αναλόγως. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, τα μέτρα θα ληφθούν εγκαίρως για να το επιλύσουν.
    4.Provide η αίσθηση του ποιοτικού ελέγχου του προσωπικού
    Στο στάδιο της παραγωγής, θα δώσουμε προσοχή στην ενίσχυση της κατάρτισης της ποιοτικής συνειδητοποίησης, ενισχύοντας περαιτέρω τις ακόλουθες πτυχές της εργασίας, που αρνείται να λάβουμε τη χαμηλής ποιότητας συνέλευση, να απαγορεύσουμε αυστηρά την παραγωγή των ελαττωματικών προϊόντων, και να ενισχύσουμε περαιτέρω την αίσθηση των υπαλλήλων της ποιότητας. Η ποιότητα και το επίπεδο επεξεργασίας των μηχανημάτων και του εξοπλισμού παρέχουν μια σημαντική εγγύηση.

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhangjiagang Huipu Machinery Manufacturing Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Ma Luyuan

Τηλ.:: 86-512-58525160

Φαξ: 86-512-58525760

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)