Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα Προϊόνταcnc κάμπτοντας μηχανή σωλήνων

Πολυ Cnc άξονα κάμπτοντας μηχανή σωλήνων, κάμπτοντας εξοπλισμός σωλήνων ανοξείδωτου

Πολυ Cnc άξονα κάμπτοντας μηχανή σωλήνων, κάμπτοντας εξοπλισμός σωλήνων ανοξείδωτου

Κίνα Πολυ Cnc άξονα κάμπτοντας μηχανή σωλήνων, κάμπτοντας εξοπλισμός σωλήνων ανοξείδωτου προμηθευτής
Πολυ Cnc άξονα κάμπτοντας μηχανή σωλήνων, κάμπτοντας εξοπλισμός σωλήνων ανοξείδωτου προμηθευτής Πολυ Cnc άξονα κάμπτοντας μηχανή σωλήνων, κάμπτοντας εξοπλισμός σωλήνων ανοξείδωτου προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Πολυ Cnc άξονα κάμπτοντας μηχανή σωλήνων, κάμπτοντας εξοπλισμός σωλήνων ανοξείδωτου

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: HUIPU
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: DW38CNC

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1 σύνολο/ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: 10 ΗΜΕΡΕΣ
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 5 SETS/WEEK
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: cnc πλήρης αυτόματη κάμπτοντας μηχανή σωλήνων μοντέλο: DW38CNC-2A-1S
Τύπος Μηχανής: cnc κάμπτοντας μηχανή σωλήνων Υλικό: σωλήνας χάλυβα/ανοξείδωτου/χαλκού/σωλήνας αργιλίου
*Maximum που αφαιρεί τον πυρήνα το μήκος: 2950mm κάμπτοντας ακτίνα *Maximum: 200mm

Πολυ εξοπλισμένη άξονας cnc κάμπτοντας μηχανή σωλήνων για την επεξεργασία σωλήνων χημικής εφαρμοσμένης μηχανικής

 

 

-- Περιγραφή της μηχανής

    Αυτό ενιαίες επικεφαλής κάμπτοντας μηχανές CNC της σειράς γίνεται από τις προηγμένες τεχνικές είναι αυτόματες στερεοφωνικές CNC πένσες σωλήνων με τη συλλέγοντας μηχανή, το υγρό και την ηλεκτρική ενέργεια που ενσωματώνουν. Αυτή η σειρά χρησιμοποιεί τον έλεγχο επιτροπής οθόνης αφής μονάδας βίντεο και μπορεί να εισαγάγει, να αποθηκεύσει και να επιδείξει τα διάφορες στοιχεία και τις οδηγίες σωλήνων. Η κινούμενη συντεταγμένη τρία της μηχανής που είναι Υ, το Β, και το Γ είναι υπό έλεγχο προγράμματος του ελεγκτή.

    Αυτή η μηχανή μπορεί να επιφέρει αυτόματο mandrel ή το coreless τύπο γρήγορη κάμψη. Έχει προωθήσει τις λειτουργίες της επιθεώρησης της κάμπτοντας αποζημίωσης σωλήνων, που ανησυχεί για το σήμα ελαττωμάτων, δύναμη-από τη μνήμη, την αυτόματη λίπανση καθώς επίσης και την προστασία ασφάλειας. Η κάμψη (άξονας Γ), ο σωλήνας στροφής (άξονας Β) και ο σωλήνας που ταΐζει (άξονας Υ) είναι κλειστός έλεγχος με σερβομηχανισμό βρόχων. Η προηγμένη τεχνολογία, ο βαθμός αυτοματοποίησης και το σχέδιο αξιοπιστίας της μηχανής είναι παγκόσμιας ποιότητας εξοπλισμός επεξεργασίας σωλήνων.

 

 

-- Οδηγία λειτουργικών συστημάτων

    1. ανοίξτε τη δύναμη να εισαχθεί η διεπαφή μποτών. Η διεπαφή μποτών επιδεικνύει κυρίως τη σχετική πληροφορία της επιχείρησης (συμπεριλαμβανομένου του προτύπου μηχανών, κατασκευαστής, περιοχή κατασκευαστών
Περιοχή και τα στοιχεία επαφής, η ημερομηνία συστημάτων και ο χρόνος του, κ.λπ.). Ο χρήστης μπορεί σύνδεση να ενεργοποιήσει το σύστημα.
    2. Διεπαφή χειρωνακτικού τρόπου
    2.1. Ελέγξτε την έναρξη και τη στάση της αντλίας πετρελαίου.
    2.2. Αφότου αρχίζει η αντλία πετρελαίου, πιέστε το αντίστοιχο κουμπί για να ελέγξετε με το χέρι τον κύριο σφιγκτήρα, σφιγκτήρας οδηγών, mandrel, βοηθητικός προωθητής, υλικό ράφι, τρόπος σύλληψης, δράση άξονα κάμψεων. Προκειμένου να εισαχθεί ο πυρήνας, είναι απαραίτητο να επιστραφεί ο κύριος συνδετήρας, συνδετήρας οδηγών, και έκαμψε το βραχίονα στο αρχικό σημείο.
    2.3. Στη διεπαφή μπορεί να μεταπηδήσει στον αυτόματο τρόπο, τις τοποθετήσεις παραμέτρου, τις συναρμολογήσεις προγραμματίζοντας, το I/O τρόπο ή την επιστροφή στην αρχική σελίδα.
    2.4. Με το χέρι περιστραφείτε προς τα εμπρός και αντιστρέψτε τον άξονα γωνιών. Όπως ο κρότωνας «σκουντημάτων γωνιών», διαβιβάστε ή αντιστρέψτε τον Τύπο και τη λαβή κουμπιών. , Απελευθερώστε τη γωνία του κουμπιού και της στάσης. Η γωνία και η ταχύτητα γωνιών μπορούν να τεθούν χωριστά.
    2.5. Με το χέρι προωθήστε, υποχωρήστε και επιστρέψτε τον άξονα σίτισης. Εάν το «σκούντημα σίτισης» σημειώνει, προς τα εμπρός ή πίσω κουμπί
Όταν πιέζετε και κρατάτε, οι στάσεις κουμπιών και οι στάσεις κάρρων. Το μήκος και η ταχύτητα τροφών μπορούν να τεθούν χωριστά.
    2.6. Σε αυτήν την διεπαφή, μπορείτε να μεταστρέψετε τον τρόπο ενιαίος-κάμψεων, τον αυτόματο τρόπο, τη διαχείριση αρχείων, το I/O τρόπο, ή την επιστροφή στην αρχική σελίδα.

    3. Χρήση του χειρωνακτικού τρόπου
    Αυτός ο τρόπος χρησιμοποιείται κυρίως για τους ακόλουθους τέσσερις λόγους:
    Ο πρώτος είναι ο χειριστής που ενεργοποιεί τον εξοπλισμό για να καθορίσει μόνο εάν είναι άθικτος. Μπορεί να καθοριστεί εάν ο υδραυλικός κύλινδρος στερεώνεται και απελευθερώνεται, και εάν η βαλβίδα σωληνοειδών στη λειτουργία του υδραυλικού κυλίνδρου είναι αποτελεσματική ή όχι, και εάν η γραμμή στη λειτουργία της βαλβίδας σωληνοειδών είναι σε καλή κατάσταση. Κάθε ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το χέρι για να ανιχνεύσει εάν η δράση είναι κανονική. Εάν μερικές από τις ενέργειες αποτυγχάνουν, η αιτία της αποτυχίας μπορεί να προσδιοριστεί και να εξαλειφτεί. Εάν η χειρωνακτική λειτουργία δεν μπορεί πλήρως να δει εάν τα ηλεκτρικά τμήματα ελέγχου και ανίχνευσης αποδίδουν καλά, μπορούν να επιδειχθούν στην οθόνη αφής μέσω του αυτόματου τρόπου ή να πάνε στο I/O τρόπο και να επιδειχθούν άμεσα στην οθόνη αφής για να καθορίσουν την απόδοσή του. Παραδείγματος χάριν, ένας διακόπτης εγγύτητας μπορεί να ανιχνεύσει την απόδοσή του με να φέρει έναν φραγμό του σιδήρου πιό κοντά σε τον. Εάν ο διακόπτης εγγύτητας και η καλωδίωσή του είναι άθικτοι, ο αντίστοιχος I/O δείκτης στην οθόνη αφής θα ανάψει μέχρι καθορίζει εάν η εκτέλεσή της είναι καλή.
    Ο δεύτερος είναι ο χειριστής που εγκαθιστά και ρυθμίζει τις φόρμες, όπως η κάμπτοντας φόρμα σωλήνων, η φόρμα σφιγκτηρών, η φόρμα αρπαγών, η φόρμα οδηγών, η εγκατάσταση ράβδων πυρήνων και η ρύθμιση.
    Το τρίτο είναι η ανίχνευση μηχανικών βλαβών χειριστών. Όταν μια εσωτερική ρυτίδα εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της αυτόματης κάμπτοντας διαδικασίας, το κομμάτι προς κατεργασία μπορεί να πιαστεί στη φόρμα. Ο σωλήνας μπορεί να στερεωθεί με τον κύριο σφιγκτήρα πρώτα, και έπειτα ο σωλήνας μπορεί να αφαιρεθεί με με το χέρι να αποσύρει mandrel. Εάν είναι δύσκολο να αφαιρεθεί ο σωλήνας από mandrel, είναι απαραίτητο να αυξηθεί η πίεση εργασίας έτσι ώστε ο mandrel κύλινδρος ασκεί μια μεγαλύτερη δύναμη τραβήγματος για να βγάλει το σωλήνα.
    Το τέταρτο είναι ότι ο χειριστής ρυθμίζει την ταχύτητα του αγκώνα και συγχρονίζει την ταχύτητα του βοηθητικού προωθητή μετά από να εγκαταστήσει και να ρυθμίσει τον κύβο. Η ταχύτητα της βοηθητικής ώθησης μπροστινής δεν θα είναι λιγότερο από την ταχύτητα της κάμψης, διαφορετικά το τρέξιμο θα εμφανιστεί. Το υπερβολικό τέντωμα μπορεί να προκαλέσει τις ρωγμές κατά με λεπτούς τοίχους σωλήνες, αυστηρές εσωτερικές ρυτίδες, και άλλες ανεπιθύμητες συνέπειες.

 

 

-- Κύρια εφαρμογή

    Προσαρμοσμένο υλικό: σωλήνας χάλυβα, ανοξείδωτο, σωλήνας χαλκού, σωλήνας αργιλίου

    Συνιστώμενη βιομηχανία εφαρμογής: αυτοκινητικές συναρμολογήσεις, σωλήνας ελαίου για το φρένο, κασκόλ, καθίσματα, συναρμολογήσεις μοτοσικλετών, υγιής εξοπλισμός, κλιματισμός, ποδήλατο, έπιπλα χάλυβα, υγειονομικά εμπορεύματα και ούτω καθεξής.

    Αυτοκίνητο, ατμομηχανή, μοτοσικλέτα, σκάφος, σκάφος, πετροχημικό, ηλεκτρική δύναμη, φυσικό αέριο, πυρηνική βιομηχανία, λέβητας, όχημα, εξοπλισμός ικανότητας, αθλητικά αγαθά και άλλες συναρμολογήσεις.

 

 

--Προδιαγραφές της μηχανής

Μέγιστος εφαρμόσιμος σωλήνας χάλυβα άνθρακα Ø38.1*2.0t
Μέγιστος εφαρμόσιμος σωλήνας ανοξείδωτου Ø31.7*2.2t
μήκος σίτισης *Maximum 2050mm
*Maximum που αφαιρεί τον πυρήνα το μήκος 2950mm
Τρόπος σίτισης Σίτιση στερέωσης
Κατευθυνόμενη σίτιση
κάμπτοντας ακτίνα *Maximum 200mm
Μέγιστη κάμπτοντας γωνία 190°
*Settable κάμπτοντας γωνίες κάθε τοποθέτησης σωληνώσεων 36
Δύναμη κύριων μηχανών 5kw
Ιπποδύναμη μηχανών 5Hp
Μέγιστη πίεση πετρελαίου 12MPa
Βάρος 2500kg
Διάσταση 3900*980*1300mm

 

-- Υπηρεσία επιχείρησης

    1. Όροι πληρωμής: 30% T/T κάτω - πληρωμή και 70% T/T πριν από την αποστολή.

    2. Χρόνος παράδοσης: Το αργότερο έως 15 ημέρες από τη λήψη της προκαταβολής.

    3. Ισχύς της τιμής: Για ΕΝΑΝ μήνα.

    4. Συσκευασία: Ξύλινη περίπτωση.

    5. Περίοδος εξουσιοδότησης: Εξασφαλίζουμε την ποιότητα μηχανών για 12 μήνες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εάν τα ανταλλακτικά της μηχανής ήταν χαλασμένα, μπορούμε να στείλουμε το συστατικό στον πελάτη από τη διεθνή σαφή υπηρεσία ελεύθερα.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhangjiagang Huipu Machinery Manufacturing Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: admin

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα