Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα Προϊόνταημι αυτόματη κάμπτοντας μηχανή σωλήνων

Κατευθυνόμενος κάμπτοντας εξοπλισμός σωλήνων σίτισης, μέγιστη κάμπτοντας ακτίνα 200mm κάμπτοντας μηχανών σωλήνων χάλυβα

Κατευθυνόμενος κάμπτοντας εξοπλισμός σωλήνων σίτισης, μέγιστη κάμπτοντας ακτίνα 200mm κάμπτοντας μηχανών σωλήνων χάλυβα

Κίνα Κατευθυνόμενος κάμπτοντας εξοπλισμός σωλήνων σίτισης, μέγιστη κάμπτοντας ακτίνα 200mm κάμπτοντας μηχανών σωλήνων χάλυβα προμηθευτής
Κατευθυνόμενος κάμπτοντας εξοπλισμός σωλήνων σίτισης, μέγιστη κάμπτοντας ακτίνα 200mm κάμπτοντας μηχανών σωλήνων χάλυβα προμηθευτής Κατευθυνόμενος κάμπτοντας εξοπλισμός σωλήνων σίτισης, μέγιστη κάμπτοντας ακτίνα 200mm κάμπτοντας μηχανών σωλήνων χάλυβα προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Κατευθυνόμενος κάμπτοντας εξοπλισμός σωλήνων σίτισης, μέγιστη κάμπτοντας ακτίνα 200mm κάμπτοντας μηχανών σωλήνων χάλυβα

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: HUIPU
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: DW38

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1 σύνολο/ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: 10 ΗΜΕΡΕΣ
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 5 SETS/WEEK
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: υδραυλική αυτόματη κάμπτοντας μηχανή σωλήνων μοντέλο: DW38NC
Κατηγορία: ημι αυτόματη κάμπτοντας μηχανή σωλήνων Μέγιστο μήκος εκπυρήνωσης: 1700mm
Μέγιστη κάμπτοντας ακτίνα: 200mm Μέγιστη κάμπτοντας γωνία: 190°
εφαρμογή: Έδρα ροδών

Ηλεκτρική κάμπτοντας μηχανή σωλήνων ελέγχου ημι αυτόματη που ισχύει για την επεξεργασία medichair

 

 

-- Λεπτομέρειες μηχανών

    1. Στο υδραυλικό σύστημα της πένσας σωλήνων, ο κύριος κύλινδρος πετρελαίου, ο κύριος κύλινδρος στερέωσης, ο κύλινδρος και ο υλικός κύλινδρος όλοι οδηγών στερέωσης ελέγχονται από την υδραυλική βαλβίδα αντεπιστροφής, η οποία μειώνει την απώλεια πίεσης και εξασφαλίζει την κάμπτοντας, στερεώνοντας και πιέζοντας δράση στην κάμπτοντας διαδικασία.

    2. Ο μονόδρομος βρόχος ρυθμιστικών βαλβίδων χρησιμοποιείται στον κύριο κύλινδρο πετρελαίου, τον κύριο κύλινδρο σφιγκτηρών, τον κύλινδρο οδηγών και το mandrel κύλινδρο, ο οποίος καθιστά την ταχύτητα συστημάτων διευθετήσιμη και συναντά τη διαφορετική κάμπτοντας διαδικασία σωλήνων.

    3. Ο κύριος κύλινδρος πετρελαίου έχει έναν δευτεροβάθμιο βρόχο ελέγχου ταχύτητας πετρελαίου throttling, έτσι ώστε η ταχύτητα εργασίας είναι ομαλή, κανένας αντίκτυπος, τα χαρακτηριστικά φορτίων ταχύτητας είναι καλά.

    4. Υιοθετώντας τη βαλβίδα σωληνοειδών και το ολοκληρωμένο κύκλωμα για να ελέγξει κάθε κίνηση χωριστά. Αυτός επεκτείνει τη ζωή των μερών του υδραυλικού συστήματος.

    5. Η κάμπτοντας μηχανή σωλήνων υιοθετεί μια οθόνη αφής και μια ενότητα αριθμητικού ελέγχου. Η λειτουργία διαλόγου καθιστά το πρόγραμμα εύκολο στην οργάνωση.

    6. Η δομή κρεβατιών είναι σταθερή και όχι εύκολα παραμορφωμένη.

    7. Στο υδραυλικό σύστημα της πένσας σωλήνων, ο κύριος κύλινδρος πετρελαίου, ο κύριος κύλινδρος στερέωσης, ο κύλινδρος και ο υλικός κύλινδρος όλοι οδηγών στερέωσης ελέγχονται από την υδραυλική βαλβίδα αντεπιστροφής, η οποία μειώνει την απώλεια πίεσης και εξασφαλίζει την κάμπτοντας, στερεώνοντας και πιέζοντας δράση στην κάμπτοντας διαδικασία.

    8. Ο μονόδρομος βρόχος ρυθμιστικών βαλβίδων χρησιμοποιείται στον κύριο κύλινδρο πετρελαίου, τον κύριο κύλινδρο σφιγκτηρών, τον κύλινδρο οδηγών και το mandrel κύλινδρο, ο οποίος καθιστά την ταχύτητα συστημάτων διευθετήσιμη και συναντά τη διαφορετική κάμπτοντας διαδικασία σωλήνων.

    9. Ο κύριος κύλινδρος πετρελαίου έχει έναν δευτεροβάθμιο βρόχο ελέγχου ταχύτητας πετρελαίου throttling, έτσι ώστε η ταχύτητα εργασίας είναι ομαλή, κανένας αντίκτυπος, τα χαρακτηριστικά φορτίων ταχύτητας είναι καλά.

 

 

-- Οδηγία λειτουργικών συστημάτων

    Αφότου το σύστημα είναι οργάνωση, μπορείτε να εργαστείτε. Όταν εργάζεστε με το χέρι, επιλέξτε την αλλαγή για να επιλέξετε τη χειρωνακτική θέση και να πιέσετε το χειρωνακτικό κουμπί βαθμιαία. Κατά να εργαστεί αυτόματα, επιλέξτε την αλλαγή για να επιλέξετε την αυτόματη θέση, να πιέσετε το κουμπί έναρξης ή το βήμα στο διακόπτη toe, και να το απελευθερώσετε αμέσως.
    Οι αυτόματες ενάρξεις λειτουργίας. Εάν πιέζετε το κουμπί έναρξης πάλι ή το βήμα στο διακόπτη ποδιών, η εργασία αναστέλλεται. Αφότου πιέζετε το κουμπί εργασίας στάσεων, τη χειρωνακτική εργασία και η αυτόματη εργασία όλες σταματούν.

 

 

-- Εφαρμόσιμη βιομηχανία

    Προσαρμοσμένο υλικό: σωλήνας χάλυβα, ανοξείδωτο, σωλήνας χαλκού, σωλήνας αργιλίου

    Δομή σπιτιών, ναυπηγεία, αυτοκινητική παραγωγή, βιομηχανικός εξοπλισμός σωληνώσεων, πολτός, χαρτί, χημικές ουσίες, λέβητες, σταθμοί αντλιών, συστήματα γλυκού νερού περιοχών και απόβλητου ύδατος, δημοτικά θέρμανση και συστήματα ψύξης, αστικοί αγωγοί υγραερίου, δημοτικές εργασίες όπως τα νοσοκομεία, κτίρια γραφείων, κατασκευή και μεγάλης κλίμακας δημόσια κτίρια, μέσες και μεγάλης κλίμακας βιομηχανίες για την εργασία συντήρησης και επισκευής, σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, επιχειρήσεις εγκαταστάσεων, αυτόματα συστήματα ψεκαστήρων πυρκαγιάς μπροστά από τα εργαστήρια.

    Συνιστώμενη βιομηχανία εφαρμογής: αυτοκινητικές συναρμολογήσεις, σωλήνας ελαίου για το φρένο, κασκόλ, καθίσματα, συναρμολογήσεις μοτοσικλετών, υγιής εξοπλισμός, κλιματισμός, ποδήλατο, έπιπλα χάλυβα, υγειονομικά εμπορεύματα, αυτοκινητικές συναρμολογήσεις, μοχλός φρένων, ησυχαστήρας, καθίσματα, μοτοσικλέτα, εξοπλισμός σώμα-οικοδόμησης, κλιματιστικό μηχάνημα, ποδήλατο, χάλυβας-που γίνεται τα έπιπλα, τον εξοπλισμό υγιεινής και άλλα εμπόρια κατασκευής.

 

 

-- Προδιαγραφές της μηχανής

Μέγιστος εφαρμόσιμος σωλήνας χάλυβα άνθρακα Φ38*1.5t
Μέγιστος εφαρμόσιμος σωλήνας ανοξείδωτου Φ32*1.5t
Μέγιστο μήκος εκπυρήνωσης 1700mm
Μέγιστη κάμπτοντας ακτίνα 200mm
Μέγιστη κάμπτοντας γωνία 190°
Δύναμη μηχανών 4KW
Μέγιστη πίεση πετρελαίου 14MPa
Βάρος 830kg
Διάσταση 2500*750*1300mm

 

-- Συσκευασία και υπηρεσία

    1. Όροι πληρωμής: 30% T/T κάτω - πληρωμή και 70% T/T πριν από την αποστολή.

    2. Χρόνος παράδοσης: Το αργότερο έως 15 ημέρες από τη λήψη της προκαταβολής.

    3. Ισχύς της τιμής: Για ΕΝΑΝ μήνα.

    4. Συσκευασία: Ξύλινη περίπτωση.

    5. Περίοδος εξουσιοδότησης: Εξασφαλίζουμε την ποιότητα μηχανών για 12 μήνες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εάν τα ανταλλακτικά της μηχανής ήταν χαλασμένα, μπορούμε να στείλουμε το συστατικό στον πελάτη από τη διεθνή σαφή υπηρεσία ελεύθερα.

    6. Μπορούμε να στείλουμε τους μηχανικούς μας στο εργοστάσιο του πελάτη που εγκαθιστά και που εκπαιδεύει για να χρησιμοποιήσουμε ελεύθερα. Οι πελάτες πρέπει ακριβώς να παρέχουν τα διπλές εισιτήρια, τα τρόφιμα και τη στέγαση ταξιδιού για τους μηχανικούς μας. Ο πελάτης μπορεί επίσης να στείλει το προσωπικό σας στο εργοστάσιό μας για να μάθει τη λειτουργία και διατηρεί ελεύθερα.

    7. Το εργοστάσιό μας παρέχει την υπηρεσία για τους πελάτες για πάντα, εάν ο πελάτης χρειάζεται τη βοήθεια λειτουργίας ή την τεχνική καθοδήγηση, εσείς μπορεί να μας έρθει σε επαφή με με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή τηλέφωνο ανά πάσα στιγμή, παρέχουμε τη σε απευθείας σύνδεση υπηρεσία 24 ωρών.

 

 

-- Εικόνες της μηχανής

Κατευθυνόμενος κάμπτοντας εξοπλισμός σωλήνων σίτισης, μέγιστη κάμπτοντας ακτίνα 200mm κάμπτοντας μηχανών σωλήνων χάλυβα

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhangjiagang Huipu Machinery Manufacturing Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Ma Luyuan

Τηλ.:: 86-512-58525160

Φαξ: 86-512-58525760

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα