Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα Προϊόνταημι αυτόματη κάμπτοντας μηχανή σωλήνων

Εύκολο σύστημα ελέγχου κάμπτοντας μηχανών σωλήνων λειτουργίας ημι αυτόματο ηλεκτρικό

Εύκολο σύστημα ελέγχου κάμπτοντας μηχανών σωλήνων λειτουργίας ημι αυτόματο ηλεκτρικό

Κίνα Εύκολο σύστημα ελέγχου κάμπτοντας μηχανών σωλήνων λειτουργίας ημι αυτόματο ηλεκτρικό προμηθευτής
Εύκολο σύστημα ελέγχου κάμπτοντας μηχανών σωλήνων λειτουργίας ημι αυτόματο ηλεκτρικό προμηθευτής Εύκολο σύστημα ελέγχου κάμπτοντας μηχανών σωλήνων λειτουργίας ημι αυτόματο ηλεκτρικό προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Εύκολο σύστημα ελέγχου κάμπτοντας μηχανών σωλήνων λειτουργίας ημι αυτόματο ηλεκτρικό

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: HUIPU
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: DW38

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1 σύνολο/ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: 10 ΗΜΕΡΕΣ
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 5 SETS/WEEK
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: υδραυλική αυτόματη κάμπτοντας μηχανή σωλήνων μοντέλο: DW38NC
Κατηγορία: ημι αυτόματη κάμπτοντας μηχανή σωλήνων Δύναμη μηχανών: 4Kw
Μέγιστη πίεση πετρελαίου: 14MPa εφαρμογή: medichair

Αναπηρικών καρεκλών κατασκευής κάμπτοντας μηχανή σωλήνων εφαρμογής ημιαυτόματη με τον έλεγχο PLC

 

 

-- Συνοπτική εισαγωγή

    Αυτή η μηχανή είναι εξοπλισμένη με την υδραυλική κίνηση, και είναι ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου υιοθετεί τον έλεγχο οθόνης αφής, ο έλεγχος κειμένων και το PLC συγκεντρώνουν το πρόγραμμα ελέγχου. Είναι εξοπλισμένο με έναν σωλήνα στερέωσης, έναν καθοδηγημένο τρόπο, μια εισαγμένη ρυτίδα-ελεύθερης, βοηθητικής ωθώντας και κάμπτοντας συσκευή πυρήνων. Η κάμπτοντας γωνία της ελέγχεται από εισαγόμενο το υψηλή ακρίβεια ελεγκτή γωνίας. Υπό έλεγχο του υδραυλικού, μπορεί να κάμψει τις διάφορες προδιαγραφές του σωλήνα μετάλλων και τα ειδικά διαμορφωμένα κομμάτια του μετάλλου στο κρύο κράτος μέσα στη διευκρινισμένη σειρά. Είναι ένας ευρωπαϊκός κάμπτοντας εξοπλισμός ύφους που είναι επαγγελματικός, μεγάλη ταχύτητα και οικονομικός.

 

 

-- Οδηγία λειτουργικών συστημάτων

    Αφότου το σύστημα είναι οργάνωση, μπορείτε να εργαστείτε. Όταν εργάζεστε με το χέρι, επιλέξτε την αλλαγή για να επιλέξετε τη χειρωνακτική θέση και να πιέσετε το χειρωνακτικό κουμπί βαθμιαία. Κατά να εργαστεί αυτόματα, επιλέξτε την αλλαγή για να επιλέξετε την αυτόματη θέση, να πιέσετε το κουμπί έναρξης ή το βήμα στο διακόπτη toe, και να το απελευθερώσετε αμέσως.
    Οι αυτόματες ενάρξεις λειτουργίας. Εάν πιέζετε το κουμπί έναρξης πάλι ή το βήμα στο διακόπτη ποδιών, η εργασία αναστέλλεται. Αφότου πιέζετε το κουμπί εργασίας στάσεων, τη χειρωνακτική εργασία και η αυτόματη εργασία όλες σταματούν.

 

 

-- Σημεία εγκατάστασης

    1. Κάμπτοντας εγκατάσταση κύβων

    Βυθίστε τον αγκώνα σε μια δεξιόστροφες κατεύθυνση και μια ΚΑΠ αυτό. Αντικαταστήστε τον απαραίτητο κύβο ροδών αγκώνων και σφίγξτε την ΚΑΠ.

    2. Στερεώστε την εγκατάσταση φορμών

    Παρεμβάλτε τον κύβο στερέωσης με τα μπουλόνια ρύθμισης, τα πιάτα ρύθμισης και τα πιάτα κάλυψης στο στερεώνοντας κάτοχο κύβων και συνδέστε τα μπουλόνια ρύθμισης. Ο κύβος στερέωσης του πιάτου ρύθμισης, του πιάτου κάλυψης, κ.λπ. παρεμβάλλεται στο στερεώνοντας κάτοχο κύβων και το πιάτο ρύθμισης παρεμβάλλεται. Η αποτύπωση στη βάση φορμών σφιγκτηρών και περιστρέφεται το μπουλόνι ρύθμισης έτσι ώστε το κέντρο της φόρμας σφιγκτηρών και το κέντρο της φόρμας σωλήνων κάμψεων είναι στο ίδιο αεροπλάνο. Κατόπιν το ρυθμίστε ως εξής:

    2.1. Χαλαρώστε τα μπουλόνια στερέωσης και πιέστε το χειρωνακτικό κουμπί «τσιμπήματος» έως ότου φθάνει η στερεωμένη φόρμα στο τελικό σημείο (υπάρχει ένα χάσμα μεταξύ της κάμπτοντας φόρμας σωλήνων και της φόρμας στερέωσης).

    2.2. Ρυθμίστε τη βίδα ρύθμισης καθισμάτων φορμών στερέωσης έτσι ώστε η φόρμα στερέωσης και η κάμπτοντας φόρμα σωλήνων συμπιέζονται πλήρως.

    2.3. Πιέστε το κουμπί «υποχώρησης» για να αποσύρετε τη φόρμα στερέωσης, και να μετατρέψετε έπειτα τη βίδα ρύθμισης φορμών στερέωσης σε περίπου 1/4-1/2 στροφές.

    2.4. Κλειδώστε το μπουλόνι καθορισμού φραγμών στερέωσης.

    3. Κάνετε σκέιτ μπορντ τη μέθοδο ρύθμισης κύβων ομοίως

    4. Mandrel και κυλίνδρων εγκατάσταση

    4.1. Βιδώστε mandrel επάνω στη mandrel βίδα και καθορίστε mandrel στην κατάλληλη θέση να καθορίσει το καρύδι.

    4.2. Χαλαρώστε τα mandrel μπουλόνια κυλίνδρων.

    4.3. Ο δείκτης του κινούμενου mandrel φραγμού κυλίνδρων συσχετίζεται με την κλίμακα του κατόχου ραγών και την ακτίνα του αγκώνα.

    4.4. Κλειδώστε mandrel και τον κύλινδρο.

    5. Κατά του τσαλακώματος συσκευή

    Η φόρμα ρυτίδα-αντίστασης τοποθετείται στο κάθισμα πιάτων ρυτίδα-απόδειξης, και μπορεί να προσαρμοστεί κατάλληλα όπως φαίνεται στον αριθμό από 1° σε 2°.

    6. Ρύθμιση κάμπτοντας γωνίας

    Ο έλεγχος γωνίας κάμψεων ελέγχεται από έναν διακόπτη εγγύτητας, μια επίδειξη κλίμακας παρουσιάζεται στη θέση ρύθμισης του διακόπτη εγγύτητας, και ο φραγμός ρύθμισης διακοπτών εγγύτητας προσαρμόζεται σε μια επιθυμητή γωνία. Ανωτέρω είναι η πρώτη γωνία, είναι κατωτέρω η δεύτερη γωνία, αντίστοιχος στη γωνία/τη διπλή επιλογή γωνίας στη λειτουργία η επιτροπή, μετά από τη δοκιμαστική κάμψη και τακτοποιεί έπειτα τη γωνία. Επειδή το υλικό του σωλήνα είναι διαφορετικό, το ποσό αναπήδησης είναι επίσης διαφορετικό. Αφότου ολοκληρώνεται η ρύθμιση, locknut βιδών κλειδώματος στο καρύδι θα ρυθμιστεί.

    7. Ρύθμιση πίεσης βαλβίδων υπερχείλισης

    Πιέστε οποιων δήποτε από τα χειρωνακτικά κουμπιά του σωλήνα τσιμπήματος, του πίσω σφιγκτήρα, του πυρήνα, και του πίσω πυρήνα για να χαλαρώσετε την πίεση που επιδεικνύεται στο μετρητή πίεσης. Αυτή τη στιγμή, περιστραφείτε τη λαβή ανακούφισης πίεσης της βαλβίδας υπερχείλισης για να ρυθμίσετε την πίεση στην επιθυμητή πίεση του MPA 10. Η κάμπτοντας αντίσταση δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ υψηλή, ώστε να μη αυξηθεί η θερμοκρασία πετρελαίου και να επιταχύνει την ένδυση των υδραυλικών συστατικών.

 

 

-- Προδιαγραφές της μηχανής

Μέγιστος εφαρμόσιμος σωλήνας χάλυβα άνθρακα Φ38*1.5t
Μέγιστος εφαρμόσιμος σωλήνας ανοξείδωτου Φ32*1.5t
Μέγιστο μήκος εκπυρήνωσης 1700mm
Μέγιστη κάμπτοντας ακτίνα 200mm
Μέγιστη κάμπτοντας γωνία 190°
Δύναμη μηχανών 4KW
Μέγιστη πίεση πετρελαίου 14MPa
Βάρος 830kg
Διάσταση 2500*750*1300mm

 

-- Συσκευασία και υπηρεσία

    1. Όροι πληρωμής: 30% T/T κάτω - πληρωμή και 70% T/T πριν από την αποστολή.

    2. Χρόνος παράδοσης: Το αργότερο έως 15 ημέρες από τη λήψη της προκαταβολής.

    3. Ισχύς της τιμής: Για ΕΝΑΝ μήνα.

    4. Συσκευασία: Ξύλινη περίπτωση.

    5. Περίοδος εξουσιοδότησης: Εξασφαλίζουμε την ποιότητα μηχανών για 12 μήνες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εάν τα ανταλλακτικά της μηχανής ήταν χαλασμένα, μπορούμε να στείλουμε το συστατικό στον πελάτη από τη διεθνή σαφή υπηρεσία ελεύθερα.

    6. Μπορούμε να στείλουμε τους μηχανικούς μας στο εργοστάσιο του πελάτη που εγκαθιστά και που εκπαιδεύει για να χρησιμοποιήσουμε ελεύθερα. Οι πελάτες πρέπει ακριβώς να παρέχουν τα διπλές εισιτήρια, τα τρόφιμα και τη στέγαση ταξιδιού για τους μηχανικούς μας. Ο πελάτης μπορεί επίσης να στείλει το προσωπικό σας στο εργοστάσιό μας για να μάθει τη λειτουργία και διατηρεί ελεύθερα.

    7. Το εργοστάσιό μας παρέχει την υπηρεσία για τους πελάτες για πάντα, εάν ο πελάτης χρειάζεται τη βοήθεια λειτουργίας ή την τεχνική καθοδήγηση, εσείς μπορεί να μας έρθει σε επαφή με με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή τηλέφωνο ανά πάσα στιγμή, παρέχουμε τη σε απευθείας σύνδεση υπηρεσία 24 ωρών.

 

 

-- Εικόνες της μηχανής

Εύκολο σύστημα ελέγχου κάμπτοντας μηχανών σωλήνων λειτουργίας ημι αυτόματο ηλεκτρικό

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhangjiagang Huipu Machinery Manufacturing Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: admin

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα